НАСА излъчи по погрешка симулация на авария на борда на

...
 НАСА излъчи по погрешка симулация на авария на борда на
Коментари Харесай

„Върнете командира в скафандъра“: НАСА излъчи по погрешка симулация на авария на МКС

 

НАСА излъчи по простъпка симулация на повреда на борда на Международната галактическа станция, което провокира за малко суматоха в обществените мрежи, заяви Ройтерс.

Около 01:30 ч. през нощта българско време в четвъртък каналът на НАСА в YouTube излъчи онлайн аудио, съгласно което член на екипажа изпитва последствията от декомпресионна болест.

Чува са по какъв начин женски глас упорства членовете на екипажа да „ върнат командира в скафандъра му “, да ревизират пулса му и да му обезпечат О2, като по-късно споделя, че прогнозата му е „ несигурна “.

 Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент  2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха  Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден  Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел  Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ) 5 мин. Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ)  Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент  2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха  Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден  Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел  Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ) 5 мин. Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ)

Декомпресионната болест, която се предизвиква от азотни или други газови мехурчета в кръвния поток заради смяна в атмосферното налягане, може да засегне централната нервна система и е евентуално съдбовна.

Няколко галактически запалянковци разгласиха линк към аудиозаписа в канала „ Екс “ с предизвестия, че на МКС има сериозна изключителна обстановка.

От галактическата организация бързо коригираха недоразумението.

Според учените това е един от най-мъчителните способи да се почине

„ Този аудиозапис по нехайство беше погрешно ориентиран от настояща симулация, при която членовете на екипажа и наземните екипи се образоват за разнообразни сюжети в космоса, и не е обвързван с действителна изключителна обстановка “, се споделя в обява в профила на МКС.

„ На борда на Международната галактическа станция не се случва никаква изключителна обстановка “, се добавя в известието.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР